Daca te gandeai sa cumperi o bicicleta electrica si ai ezitat, acum este momentul!

COVID-19 a afectat complet metodele de a ajunge dintr-un punct in altul de-alungul zilei. Transportul public este foarte riscant, la fel ca si impartirea unei biciclete sau trotinete. Mersul pe jos este bun… pentru un timp, dar este la fel de practic ca si o bicicleta electrica?

Hai sa tragem o privire la toate motivele de ce bicicletele electrice sunt cele mai bune modalitati de transport in noua pandemie:

  • Distanta Sociala:

Expertii te sfatuiesc sa pastrezi o distanta de minim 2 metri fata de alta persoana pentru a minimaliza raspandirea virusului. Nu putem sti exact cat poate dura pana gasesc un vaccin, saptamani, luni, sau posibil chiar mai mult.

Modalitatea perfecta de a iesi, sa simti briza, sa vezi asfaltul cum se misca pe sub roti, si sa primesti “shot-ul” acela de endorfina in creier fara a depunde mult efort.

Bicicletele noastre au o autonomie intre 30 km – 50 km, iar oricand ti s-ar  termina bateria iti poti continua traseul pedaland.

  • Fluienta traficului este scazuta

Oamenii stau in casa si evita plimbarile inutile, drumurile sunt mai libere ca nicioadata si poluarea a scazut drastic.  

  • Vremea se imbunatateste

In caz ca ai stat prea mult in casa si nu ai observat, este primavara iar vremea de acum incolo o sa inceapa sa se imbunatateasca.

De ce motiv mai bun ai avea nevoie ca sa te asezi pe sa pentru o tura? Bicicletele normale te motiveaza in felul lor dar o bicicleta electrica este perfecta pentru o plimbare de genul, deoarce iti permite sa iti transporti echipametele pentru activitatile dumneavoastra fara sa va cada un strop de transpiratie (decat daca vreti).

           

  •  Biciclete electrice de calitate la un pret bun

Vanzarile de biciclete electrice sunt in plina expansiune la nivel global, ceea ce contribuie la reducerea preturilor de achizitie.

Pe site-ul nostru puteti gasi cele mai bune biciclete de pe piata la un pret foarte bun: https://www.geeli.ro/

 

Postat în News De:
Adrian Pop